Helene Kristiansen

​Jeg hedder Helene Kristiansen, er 38 år og bor i Hjørring med min mand og vores tvillinger på 12 år. Jeg er udannet Cand. Psych. fra Aalborg Universitet i 2010, jeg er autoriseret, og har en bred erfaring med både terapi, psykologisk undersøgelse, supervision og konsultation. Jeg har været privatpraktiserende siden 2017, hvor jeg har været tilknyttet Psykologhuset Aalborg, indtil jeg startede min egen klinik her hos Psykologerne i Strømgade i januar 2019

Jeg tilbyder samtaleterapi og coaching til unge og voksne. Her kan du få hjælp til alle former for problemstillinger og til din personlige udvikling. Der kan være mange forskellige årsager til at opsøge en psykolog - det kan være et akut problem, det kan være ønsket om selvudvikling eller for at opnå forståelse og afklaring. Jeg arbejder bl.a. med problemstillinger som depression, angst, stress, belastningsreaktioner, kriser, kronisk sygdom og smerte, uhensigtsmæssige krav og forventninger til sig selv, lavt selvværd, skyld og skam, uhensigtsmæssige vaner, afhængighed herunder overforbrug eller misbrug af rusmidler, personlighedsforstyrrelser, samt støtte til pårørende. Mit faglige udgangspunkt er kognitiv adfærdsterapi herunder de nyere "3. generations" metoder som Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og compassionfokuseret terapi samt mindfulness, men det vigtigste for mig er, at det giver mening for dig.

Jeg tilbyder også supervision, kurser og foredrag, samt psykologfaglig konsultation.

Jeg gør opmærksom på, at jeg fra den 31.12.2021 har min opsagt overenskomst med den offentlige sygesikring, dvs. at man fra den 1.01.2022 ikke længere kan bruge en henvisning fra lægen hos mig.

Jeg arbejder på nedsat tid og har kun enktelte behandlingsforløb ad gangen pga sygdom, og jeg kan derfor i perioder ikke tage nye klienter ind.

Priser

​Hvis du henvender dig som privatbetaler er prisen for:

 • Individuel konsultation, 60 min. 900 kr.
 • Konsultation, 90 min. (fx par, unge med forældre) 1350 kr.

Hvis din terapi er bevilliget af en anden aktør som fx forsikringsselskab, kommune mm. er prisen:

 • Individuel konsultation á 60 min. 1000 kr.

Når et forsikringsselskab, kommune eller arbejdsgiver bevilliger psykologbehandling medfører dette ekstra administrativt arbejde, hvorfor der opkræves et højere honorar. Jeg afregner gerne direkte med bevilliger, i så fald skal betalingsgaranti sendes til mig inden eller medbringes ved første konsultation.

Supervision

Individuel supervision pr. time 1000 kr.

Gruppesupervision pris efter aftale.

Kurser og foredrag

Pris efter aftale

Psykologfaglig konsultation

Pris efter aftal

​​

Vigtige praktiske oplysninger

 • En individuel konsultation varer 60 min. inkl. ny tidsbestilling og betaling.
 • Man kan også aftale en dobbeltkonsultation.
 • Ved parsamtaler og samtaler for unge med deltagelse af forældre anbefales der en 90 min konsultation inkl. tidsbestilling og betaling.
 • Der afregnes efter hver konsultation, der kan betales kontant eller med MobilePay.
 • Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du få et tilskud på 300 kr. pr. konsultation som privatbetaler.
 • Hvis du eller din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, er der mulighed for, at denne dækker hele eller noget af prisen; kontakt forsikringsselskabet for at høre nærmere

Afbudsregler

Hvis du bliver nødt til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Ved afbud gælder følgende vilkår:

 • Som privatbetaler skal afbud meddeles til mig senest kl. 12 dagen før konsultationen. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales der et afbudsgebyr på 500 kr.
 • Med bevilling fra anden aktør skal afbud meddeles til mig senest kl. 12 dagen før konsultationen. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales der et afbudsgebyr svarende til fuld betaling for konsultationen. Du skal i øvrigt være opmærksom på afbudsbetingelserne hos den anden aktør.

Ved akut sygdom kan du melde afbud direkte til mig på telefon eller sms uden at skulle betale noget gebyr. Bemærk at afbudsreglerne om betalig for øvrige afbud gælder uanset årsag til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give den til en anden. Det beder jeg dig vise forståelse og respekt for.

VIGTIG INFORMATION I FORBINDELSE MED COVID-19:

På baggrund af den nuværende Corona-pandemi, sundhedsmyndighedernes retningslinger og vigtigheden af at vi alle passer på hinanden i denne situation, vil måden vi holder samtaler på variere i forhold til myndighedernes skiftende retningslinjer og en samlet vurdering i hver enkelt samtale. Der er en øget risiko for smittespredning i forbindelse med 60 minutters terapeutisk samtale i en klinik, hvor der kommer mange mennesker i løbet af en dag. Det er vigtigt for mig, at tage ansvar for at passe på alle jer, der faktisk udviser mig en stor tillid, og dermed ikke udsætte jer for en øget risiko for smittespredning. Derudover er jeg selv en del af de udsatte grupper, og skal passe ekstra meget på.

Det vil således være forskelligt om vi afholder vores samtale i klinikken, som telefonkonsultation eller videokonsultation. Undersøgelser og min erfaring viser, at en samtale kan fungere lige så godt via telefon eller video. Jeg tilbyder en videoløsning, som både er let at bruge og sikker ift. datasikkerheden. Jeg er overbevist om, at vi sammen kan finde en løsning, der fungerer godt for dig.

Hvis du skal til samtale i klinikken er det vigtigt, at du følger sundhedsstyrelsens retningslinjer, for at reducere risikoen for smittespredning:

 • Brug mundbind
 • Kom kun hvis du har en aftale
 • Kom til tiden og minimer tiden i venteværelset
 • Kom alene medmindre der er god grund til at have en med
 • Hvis du eller en anden i din husstand udviser selv milde symptomer må du ikke møde op - kontakt i stedet mig mhp at finde en alternativ løsning.​

Kontakt: Psykolog Helene Kristiansen, CVR-nr. 32824021. Strømgade 8A, 1., 9800 Hjørring

Tlf. 51 62 71 33 - Mail: psykologhelenekristiansen@outlook.dk

Hjemmeside: www.psykologhelenekristiansen.dk

​_________________________________________________

Psykologerne i Strømgade • Strømgade 8, 1 tv. • 9800 Hjørring​