Helene Kristiansen

​Jeg hedder Helene Kristiansen, er 39 år og bor i Hjørring med min mand og vores tvillinger på 13 år. Jeg er udannet Cand. Psych. fra Aalborg Universitet i 2010, jeg er autoriseret, og har en bred erfaring med både terapi, psykologisk undersøgelse, supervision og konsultation. Jeg har været privatpraktiserende siden 2017, hvor jeg har været tilknyttet Psykologhuset Aalborg, indtil jeg startede min egen klinik her hos Psykologerne i Strømgade i januar 2019.

OBS.Jeg har pr. 5.09.22 flyttet min klinik ud i lækre lokaler og smukke grønne omgivelser på Magnesholm lige udenfor Hjørring bygrænse.

Magnesholm ligger kort udenfor Hjørring bygrænse ad Løkkensvej i den lille by Gjurup, 7 min. i bil og 13 min. på cykel fra Hjørring Centrum.​ Når du kører ud af Hjørring ad Løkkensvej skal du kort efter rundkørslen i den lille by Gjurup dreje til højre ad Magnesmindevej. Herefter skal du dreje ind ad porten til Magnesholm og fortsætte ad grusvejen rundt til parkeringspladsen på højre side ad bygningen. Der er gratis parkering. Det er også i den højre "fløj", at min klinik ligger, der er skilt på både yderdør og den indvendige dør.

​Jeg tilbyder samtaleterapi og coaching til unge og voksne. Her kan du få hjælp til alle former for problemstillinger og til din personlige udvikling. Der kan være mange forskellige årsager til at opsøge en psykolog - det kan være et akut problem, det kan være ønsket om selvudvikling eller for at opnå forståelse og afklaring. Jeg arbejder bl.a. med problemstillinger som depression, angst, stress, belastningsreaktioner, kriser, kronisk sygdom og smerte, uhensigtsmæssige krav og forventninger til sig selv, lavt selvværd, skyld og skam, uhensigtsmæssige vaner, afhængighed herunder overforbrug eller misbrug af rusmidler, personlighedsforstyrrelser, samt støtte til pårørende. Mit faglige udgangspunkt er kognitiv adfærdsterapi herunder de nyere "3. generations" metoder som Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og compassionfokuseret terapi samt mindfulness, men det vigtigste for mig er, at det giver mening for dig.

Jeg tilbyder også supervision, kurser og foredrag, samt psykologfaglig konsultation.

Jeg gør opmærksom på, at jeg fra den 31.12.2021 har opsagt min overenskomst med den offentlige sygesikring, dvs. at man fra den 1.01.2022 ikke kan bruge en henvisning fra lægen hos mig.

Jeg arbejder på nedsat tid og har kun enkelte behandlingsforløb ad gangen pga sygdom, og jeg har derfor perioder, hvor jeg ikke kan tage nye klienter ind.

Her var et lille indblik i mig og min klinik, men du kan læse meget mere på​: www.psykologhelenekristiansen.dk

Kontakt: Psykolog Helene Kristiansen, CVR-nr. 32824021. Magnesmindevej 8, 9800 Hjørring

Tlf. 51 62 71 33 - Mail: psykologhelenekristiansen@outlook.dk

Hjemmeside: www.psykologhelenekristiansen.dK

Psykologerne i Strømgade • Strømgade 8A, 1. • 9800 Hjørring​