Helene Kristiansen

​Jeg hedder Helene Kristiansen, er 36 år og bor i Hjørring med min mand og vores tvillinger på 10 år. Jeg er udannet Cand. Psych. fra Aalborg Universitet i 2010, jeg er autoriseret, og har en bred erfaring med både terapi, psykologisk undersøgelse, supervision og konsultation. Jeg har været privatpraktiserende siden 2017, hvor jeg har været tilknyttet Psykologhuset Aalborg, indtil jeg startede min egen klinik her hos Psykologerne i Strømgade i januar 2019.

KLINIKKEN ER LUKKET PGA SYGEMELDING FRA DEN 10/10-19 OG 4-6 UGER FREM

Jeg tilbyder samtaleterapi og coaching til unge og voksne. Her kan du få hjælp til alle former for problemstillinger og til din personlige udvikling. Der kan være mange forskellige årsager til at opsøge en psykolog - det kan være et akut problem, det kan være ønsket om selvudvikling eller for at opnå forståelse og afklaring. Jeg arbejder bl.a. med problemstillinger som depression, angst, stress, belastningsreaktioner, kriser, kronisk sygdom og smerte, uhensigtsmæssige krav og forventninger til sig selv, lavt selvværd, skyld og skam, uhensigtsmæssige vaner, afhængighed herunder overforbrug eller misbrug af rusmidler, personlighedsforstyrrelser, samt støtte til pårørende. Mit faglige udgangspunkt er kognitiv adfærdsterapi herunder de nyere "3. generations" metoder som Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og compassionfokuseret terapi samt mindfulness, men det vigtigste for mig er, at det giver mening for dig.

Jeg tilbyder også supervision, kurser og foredrag, samt konsultation og psykologisk undersøgelse.

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, hvorfor du ikke kan få tilskud, hvis du har en henvisning fra lægen. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du få et tilskud på 300 kr. pr. konsultation. Hvis du eller din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, er der mulighed for, at denne dækker hele eller noget af prisen; kontakt forsikringsselskabet for at høre nærmere.

Her kan du få hurtig hjælp – jeg har typisk kort ventetid!

OBS KLINIKKEN ER LUKKET FRA DEN 10/10 2019 OG 4-6 UGER FREM PGA SYGEMELDING

Individuel terapi og coaching - pr. konsultation 850 kr.

90 min. konsultation fx par; familier - 1300 kr.

Terapi bevilliget af forsikringsselskaber mm. - pr. konsultation 950 kr. (se nærmere på min hjemmeside)

Individuel supervision pr. time 1000 kr., gruppesupervision pris efter aftale.

Øvrige priser efter aftale.

En individuel konsultation varer 60 min. inkl. ny tidsbestilling og betaling. Der afregnes efter hver konsultation, der kan betales kontant eller med MobilePay.

Hvis du bliver nødt til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Afbud skal meddeles direkte til mig senest kl. 12 dagen før aftalen, ellers betales der et honorar på 500 kr. Ved akut sygdom kan du melde afbud direkte til mig på telefon eller sms på selve dagen. Bemærk at afbudsreglerne om betaling for øvrige afbud gælder uanset årsag til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give den til en anden. Det beder jeg dig vise forståelse og respekt for.

Kontakt: Psykolog Helene Kristiansen, CVR-nr. 32824021. Strømgade 8, 1. tv., 9800 Hjørring

Tlf. 51 62 71 33 - Mail: psykologhelenekristiansen@outlook.dk

Hjemmeside: www.psykologhelenekristiansen.dk

Psykologerne i Strømgade • Strømgade 8, 1 tv. • 9800 Hjørring​