Helene Kristiansen

​Jeg hedder Helene Kristiansen, er 37 år og bor i Hjørring med min mand og vores tvillinger på 11 år. Jeg er udannet Cand. Psych. fra Aalborg Universitet i 2010, jeg er autoriseret, og har en bred erfaring med både terapi, psykologisk undersøgelse, supervision og konsultation. Jeg har været privatpraktiserende siden 2017, hvor jeg har været tilknyttet Psykologhuset Aalborg, indtil jeg startede min egen klinik her hos Psykologerne i Strømgade i januar 2019

Jeg tilbyder samtaleterapi og coaching til unge og voksne. Her kan du få hjælp til alle former for problemstillinger og til din personlige udvikling. Der kan være mange forskellige årsager til at opsøge en psykolog - det kan være et akut problem, det kan være ønsket om selvudvikling eller for at opnå forståelse og afklaring. Jeg arbejder bl.a. med problemstillinger som depression, angst, stress, belastningsreaktioner, kriser, kronisk sygdom og smerte, uhensigtsmæssige krav og forventninger til sig selv, lavt selvværd, skyld og skam, uhensigtsmæssige vaner, afhængighed herunder overforbrug eller misbrug af rusmidler, personlighedsforstyrrelser, samt støtte til pårørende. Mit faglige udgangspunkt er kognitiv adfærdsterapi herunder de nyere "3. generations" metoder som Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og compassionfokuseret terapi samt mindfulness, men det vigtigste for mig er, at det giver mening for dig.

Jeg tilbyder også supervision, kurser og foredrag, samt konsultation og psykologisk undersøgelse.

Fra den 1. juli 2020 har jeg overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at man kan bruge en henvisning fra lægen hos mig.

PT ER KLINIKKEN LUKKET FOR TILGANG FRA NYE KLIENTER PGA LANG VENTETID OG EN DELVIS SYGEMELDING. GAMLE KLIENTER ER SELVFØLGELIG VELKOMNE.

Priser

Hvis du henvender dig som privatbetaler er prisen for:

 • Individuel konsultation, 60 min. 900 kr.
 • Konsultation, 90 min. (fx par, unge med forældre) 1350 kr.

Hvis du har en henvisning fra egen læge, betaler den offentlige sygesikring en del af behandlingen, og du skal selv betale en egenbetaling på:

 • 1. individuelle konsultation á 60 min. 419,58 kr.
 • 2. og efterfølgende individuelle konsultation á 60 min. 349,87 kr.
 • Barn/ung under 16 år med pårørende 1. konsultation á 60 min 455,47 kr.
 • Barn/ung under 16 år med pårørende 2. og efterfølgende konsultation á 60 min. 402,98 kr.

Hvis du er 18-21 år og har en henvisning fra lægen til behandling for angst eller depression betaler den offentlige sygesikring i en forsøgsperiode til den 31. december 2021 den fulde pris pr. konsultation.

Hvis din terapi er bevilliget af en anden aktør som fx forsikringsselskab, kommune mm. er prisen:

 • Individuel konsultation á 60 min. 1000 kr.

Når et forsikringsselskab, kommune eller arbejdsgiver bevilliger psykologbehandling medfører dette ekstra administrativt arbejde, hvorfor der opkræves et højere honorar. Jeg afregner gerne direkte med bevilliger, i så fald skal betalingsgaranti sendes til mig inden eller medbringes ved første konsultation.

Supervision

Individuel supervision pr. time 1000 kr.

Gruppesupervision pris efter aftale.

Kurser og foredrag

Pris efter aftale

Konsultation og psykologisk undersøgelse

Pris efter aftal


Vigtige praktiske oplysninger

En individuel konsultation varer 60 min. inkl. ny tidsbestilling og betaling.

Man kan også aftale en dobbeltkonsultation. Hvis du har en henvisning kan vi sammen, hvis det er fagligt relevant aftale en dobbeltkonsultation, hvor prisen svarer til prisen for 2 enkeltkonsultationer.

Ved parsamtaler og samtaler for unge med deltagelse af forældre anbefales der en 90 min konsultation inkl. tidsbestilling og betaling.

Hvis du har en henvisning er der mulighed for at erstatte 1 almindelig konsultation med 1-3 korte støttende/rådgivende konsultationer via telefon eller mail med et honorar på 132,72 kr.

Der afregnes efter hver konsultation, der kan betales kontant eller med MobilePay.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du få et tilskud på 300 kr. pr. konsultation som privatbetaler, og hvis du har en henvisning fra lægen er tilskuddet på 200 kr..

Hvis du har en henvisning fra egen læge, skal henvisningen hentes af psykologen indenfor 1 md. efter lægens udstedelse. Hvis du har en henvisning som er ældre skal du kontakte din læge, for at få henvisningen fornyet.

Hvis du eller din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, er der mulighed for, at denne dækker hele eller noget af prisen; kontakt forsikringsselskabet for at høre nærmere.

Afbudsregler

Hvis du bliver nødt til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Ved afbud gælder følgende vilkår:

 • Har du en henvisning skal afbud meddeles senest kl. 16 dagen før konsultationen. Ved for sent afbud eller udeblivelse betaler du et afbudsgebyr svarende til egenandelen af konsultationen.
 • Som privatbetaler skal afbud meddeles til mig senest kl. 12 dagen før konsultationen. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales der et afbudsgebyr på 500 kr.. Afbud skal meddeles direkte til mig senest kl. 16 hverdagen før aftalen, ellers betales der et honorar på 500 kr.
 • Med bevilling fra anden aktør skal afbud meddeles til mig senest kl. 12 dagen før konsultationen. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales der et afbudsgebyr svarende til fuld betaling for konsultationen. Du skal i øvrigt være opmærksom på afbudsbetingelserne hos den anden aktør.

Ved akut sygdom kan du melde afbud direkte til mig på telefon eller sms uden at skulle betale noget gebyr. Bemærk at afbudsreglerne om betalig for øvrige afbud gælder uanset årsag til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give den til en anden. Det beder jeg dig vise forståelse og respekt for.

VIGTIG INFORMATION I FORBINDELSE MED COVID-19:

På baggrund af den nuværende Corona-pandemi, sundhedsmyndighedernes retningslinger og vigtigheden af at vi alle passer på hinanden i denne situation, vil måden vi holder samtaler på variere i forhold til myndighedernes skiftende retningslinjer og en samlet vurdering i hver enkelt samtale. Der er en øget risiko for smittespredning i forbindelse med 60 minutters terapeutisk samtale i en klinik, hvor der kommer mange mennesker i løbet af en dag. Det er vigtigt for mig, at tage ansvar for at passe på alle jer, der faktisk udviser mig en stor tillid, og dermed ikke udsætte jer for en øget risiko for smittespredning. Derudover er jeg selv en del af de udsatte grupper, og skal passe ekstra meget på.

Det vil således være forskelligt om vi afholder vores samtale i klinikken, som telefonkonsultation eller videokonsultation. Undersøgelser og min erfaring viser, at en samtale kan fungere lige så godt via telefon eller video. Jeg tilbyder en videoløsning, som både er let at bruge og sikker ift. datasikkerheden. Jeg er overbevist om, at vi sammen kan finde en løsning, der fungerer godt for dig.

Hvis du skal til samtale i klinikken er det vigtigt, at du følger sundhedsstyrelsens retningslinjer, for at reducere risikoen for smittespredning:

 • Brug mundbind
 • Kom kun hvis du har en aftale
 • Kom til tiden og minimer tiden i venteværelset
 • Kom alene medmindre der er god grund til at have en med
 • Hvis du eller en anden i din husstand udviser selv milde symptomer må du ikke møde op - kontakt i stedet mig mhp at finde en alternativ løsning.

Når vi nu står i denne krise på grund af corona-pandemien, er det klart, at vi mennesker reagerer på dette på mange forskellige måder, og at mange lige nu føler sig overvældede, stressede, bekymrede, bange, fastlåste, magtesløse, frustrerede, irritable og kede af det. Det vigtigste, at vide i forhold til det, er at dette er fuldstændige normale reaktioner på en krise som denne, men man kan let blive fanget og overvældet af disse følelser, uden at man synes man kan komme ud af det, og så kan man have brug for hjælp til dette. Jeg har lavet en lille guide til, hvordan man kan håndtere dette - denne er tilgælgelig på min personlige hjemmeside www.psykologhelenekristiansen.dk og på min facebookside Psykolog Helene Kristiansen. Hvis du oplever, at du kommer til at sidde fast i disse bekymringer, tanker og følelser, og ikke selv kan komme ud af det, er du meget velkommen til at kontakte mig - jeg står klar til at hjælpe!​

Pas på dig selv og hinanden!​

Kontakt: Psykolog Helene Kristiansen, CVR-nr. 32824021. Strømgade 8, 1. tv., 9800 Hjørring

Tlf. 51 62 71 33 - Mail: psykologhelenekristiansen@outlook.dk

Hjemmeside: www.psykologhelenekristiansen.dk

Om konsultationer i vores klinik

De konsultationer, vi afholder ansigt til ansigt i vores klinik, vil i en periode foregå anderledes, end I er vant til. Vi tager selvfølgelig de anbefalede forholdsregler for at reducere smitterisikoen som fx at holde afstand på 1-2 meter; have håndsprit stående; sørge for hyppig og grundig rengøring; afspritning på udsatte steder før og efter konsultation; samt planlægge færre og forskudte fremmødetider.

Derudover er der nogle retningslinjer, der gælder for dig som klient:

 • Brug mundbind
 • Kom først til aftalt tid, og forlad klinikken når konsultationen er færdig,, dvs. undgå så vidt muligt at opholde dig i venteværelset, og ellers forsøg at bruge de forskellige venteområder.
 • Kom alene, medmindre der er en god grund til, at en anden er med.
 • Udviser du eller en i din husstand selv milde symptomer på sygdom eller har gjort det indenfor de seneste 48 timer, så kontakt din psykolog mhp. at aflyse eller evt. ændre den til telefon- eller videokonsultation. Typiske symptomer er feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, åndenød.
 • Kom kun hvis du har en aftale - uanmeldte besøg er ikke tilladte.

Psykologerne i Strømgade • Strømgade 8, 1 tv. • 9800 Hjørring​