Helene Kristiansen

​Jeg hedder Helene Kristiansen, er 36 år og bor i Hjørring med min mand og vores tvillinger på 10 år. Jeg er udannet Cand. Psych. fra Aalborg Universitet i 2010, jeg er autoriseret, og har en bred erfaring med både terapi, psykologisk undersøgelse, supervision og konsultation. Jeg har været privatpraktiserende siden 2017, hvor jeg har været tilknyttet Psykologhuset Aalborg, indtil jeg startede min egen klinik her hos Psykologerne i Strømgade i januar 2019

Jeg tilbyder samtaleterapi og coaching til unge og voksne. Her kan du få hjælp til alle former for problemstillinger og til din personlige udvikling. Der kan være mange forskellige årsager til at opsøge en psykolog - det kan være et akut problem, det kan være ønsket om selvudvikling eller for at opnå forståelse og afklaring. Jeg arbejder bl.a. med problemstillinger som depression, angst, stress, belastningsreaktioner, kriser, kronisk sygdom og smerte, uhensigtsmæssige krav og forventninger til sig selv, lavt selvværd, skyld og skam, uhensigtsmæssige vaner, afhængighed herunder overforbrug eller misbrug af rusmidler, personlighedsforstyrrelser, samt støtte til pårørende. Mit faglige udgangspunkt er kognitiv adfærdsterapi herunder de nyere "3. generations" metoder som Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og compassionfokuseret terapi samt mindfulness, men det vigtigste for mig er, at det giver mening for dig.

Jeg tilbyder også supervision, kurser og foredrag, samt konsultation og psykologisk undersøgelse.

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, hvorfor du ikke kan få tilskud, hvis du har en henvisning fra lægen. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du få et tilskud på 300 kr. pr. konsultation. Hvis du eller din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, er der mulighed for, at denne dækker hele eller noget af prisen; kontakt forsikringsselskabet for at høre nærmere.

Individuel terapi og coaching - pr. konsultation 850 kr.

90 min. konsultation fx par; familier - 1300 kr.

Terapi bevilliget af forsikringsselskaber mm. - pr. konsultation 950 kr. (se nærmere på min hjemmeside)

Individuel supervision pr. time 1000 kr., gruppesupervision pris efter aftale.

Øvrige priser efter aftale.

En individuel konsultation varer 60 min. inkl. ny tidsbestilling og betaling. Der afregnes efter hver konsultation, der kan betales kontant eller med MobilePay.

Hvis du bliver nødt til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Afbud skal meddeles direkte til mig senest kl. 12 dagen før aftalen, ellers betales der et honorar på 500 kr. Ved akut sygdom kan du melde afbud direkte til mig på telefon eller sms på selve dagen. Bemærk at afbudsreglerne om betaling for øvrige afbud gælder uanset årsag til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give den til en anden. Det beder jeg dig vise forståelse og respekt for.

VIGTIG INFORMATION I FORBINDELSE MED CORONA-KRISEN:

På baggrund af myndighedernes tiltag som følge af den nuværende Corona-epidemi, og vigtigheden af at vi alle passer på hinanden i denne situation, vil alle samtaler i den kommende tid ikke blive afholdt som vi typisk plejer ansigt til ansigt i min klinik. Der er en øget risiko for smittespredning i forbindelse med 60 minutters terapeutisk samtale i en klinik, hvor der kommer mange mennesker i løbet af en dag. Det er vigtigt for mig, at tage ansvar for at passe på alle jer, der faktisk udviser mig en stor tillid, og dermed ikke udsætte jer for en øget risiko for smittespredning. Derudover er jeg selv en del af de udsatte grupper, og derfor har jeg fået klar besked på, at blive hjemme.​

Den kommende tid tilbyder jeg til gengæld telefonkonsultation eller videokonsultation. Jeg har tidligere erfaring med telefonkonsultation, når det har været nødvendigt i et samtaleforløb, og min erfaring er, at det fungerer overraskende godt. Personligt er det nyt for mig, at bruge videokonsultationer, men jeg ved, at der er undersøgelser der viser, at effekten er lige så god som samtaler ansigt til ansigt., og jeg har fundet en videoløsning, som både er let at bruge og sikker ift. datasikkerheden. Jeg er derfor overbevist om, at vi sammen kan finde en løsning, der fungerer godt for dig.​

Når vi nu står i denne krise på grund af corona-pandemien, er det klart, at vi mennesker reagerer på dette på mange forskellige måder, og at mange lige nu føler sig overvældede, stressede, bekymrede, bange, fastlåste, magtesløse, frustrerede, irritable og kede af det. Det vigtigste, at vide i forhold til det, er at dette er fuldstændige normale reaktioner på en krise som denne, men man kan let blive fanget og overvældet af disse følelser, uden at man synes man kan komme ud af det, og så kan man have brug for hjælp til dette. Jeg har lavet en lille guide til, hvordan man kan håndtere dette - denne er tilgælgelig på min personlige hjemmeside www.psykologhelenekristiansen.dk og på min facebookside Psykolog Helene Kristiansen. Hvis du oplever, at du kommer til at sidde fast i disse bekymringer, tanker og følelser, og ikke selv kan komme ud af det, er du meget velkommen til at kontakte mig - jeg står klar til at hjælpe!​

I den nuværende situation har jeg fuld forståelse for, at situationen for os alle kan ændre sig pludseligt, og derfor vil jeg heller ikke håndhæve mine afbudsregler ved akut opståede forhold.​

Pas på jer selv og hinanden derude!​

Kontakt: Psykolog Helene Kristiansen, CVR-nr. 32824021. Strømgade 8, 1. tv., 9800 Hjørring

Tlf. 51 62 71 33 - Mail: psykologhelenekristiansen@outlook.dk

Hjemmeside: www.psykologhelenekristiansen.dk

Vigtig information om håndtering af Covid-19

​Kommunikation omkring genåbningen af de liberale erhverv har på det seneste givet et uklart billede af, hvad der faktisk gør sig gældende for de praktiserende psykologer. Derfor vil vi gerne forklare reglerne for psykologpraksis klart og tydelig så der ikke er nogen forvirring.

Sundhedsstyrelsen har udarbejdet notatet Omstilling og gradvis øget aktivitet i praksissektoren, hvori det beskrives at en gradvis øget aktivitet frem mod normalt niveau i praksissektoren som fx psykologpraksis fortsat skal hvile på et dobbelt hensyn til både generelt at reducere smittetrykket i samfundet, og at reducere smitterisiko for den enkelte klient og psykolog. Det er også et centralt hensyn, at der foretages en konkret og individuel sundhedsfaglig vurdering af klientens behov for behandling eller anden ydelse.

For psykologer beskriver notatet, at alle konsultationer som udgangspunkt skal tilbydes, men at behandlingen primært sker som telefon- eller videokonsultation. Dette betyder, at psykologer skal anvende telefon- og videokonsultation i videst muligt omfang, men også at psykologerne kan tilbyde konsultationer ansigt til ansigt, hvor det ikke har været muligt at gøre brug af video og telefon.

Vurderingen af om den enkelte konsultation afholdes ved fremmøde eller via telefon eller video afhænger derfor både af forhold omkring den enkelte klient. Derfor opfordrer vi dig som klient,til, at søge information om din psykologs særlige håndtering af Covid-19 på din psykologs side eller ved kontakt til denne.

Om konsultationer i vores klinik

De konsultationer, vi afholder ansigt til ansigt i vores klinik, vil i en periode foregå anderledes, end I er vant til. Bare rolig - vi sidder ikke i fuldt beskyttelsesudstyr, men vi tager selvfølgelig de anbefalede forholdsregler for at reducere smitterisikoen som fx at holde afstand på 1-2 meter; have håndsprit stående; sørge for hyppig og grundig rengøring; afspritning på udsatte steder før og efter konsultation; samt planlægge færre og forskudte fremmødetider.

Derudover er der nogle retningslinger, der gælder for dig som klient:

  • Kom først til aftalt tid, og forlad klinikken når konsultationen er færdig,, dvs. undgå så vidt muligt at opholde dig i venteværelset, og ellers forsøg at bruge de forskellige venteområder.
  • Kom alene, medmindre der er en god grund til, at en anden er med.
  • Udviser du eller en i din husstand selv milde symptomer på sygdom eller har gjort det indenfor de seneste 48 timer, så kontakt din psykolog mhp. at aflyse eller evt. ændre den til telefon- eller videokonsultation. Typiske symptomer er feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, åndenød.
  • Kom kun hvis du har en aftale - uanmeldte besøg er ikke tilladte.

Psykologerne i Strømgade • Strømgade 8, 1 tv. • 9800 Hjørring​